zondag 22 augustus 2010

Weekend & voorbereiding trip Yosemite

Na bijna een week van uitpakken, opruimen en gesettled te raken, hebben we dit weekend vooral laten domineren door ontspannende activiteiten.

Zaterdagmorgen zijn we begonnen met de inkopen, waarna we onze bakkunsten hebben uitgetest met de nieuwe broodmachine. Aangezien de Amerikaanse broden qua smaak en kwaliteit niet aan de Belgische kunnen tippen, was dit een absolute noodzaak. De esthetische kant kunnen jullie zelf aan de hand van de foto beoordelen, wat de smaak betreft moeten jullie ons op ons woord geloven dat dit ook in orde is :-).

In de loop van de namiddag hebben we dan tesamen met Olivier en Leen genoten van onze eerste BBQ. Om onze “American way of cooking” verder te optimaliseren, volgt vanavond al de volgende BBQ met Astrid en Dieter (collega-cursisten van de dansschool in Herent).

Voor de rest bestond vandaag vooral uit het uitstallen van het aanwezige kampeer-materiaal en dit als voorbereiding van onze eerste trip volgende week. We hebben een tour in en rond Yosemite National Park uitgestippeld; meer info en foto’s volgen.

Dit weekend hebben we ook onze tuindieren beter leren kennen, hoewel er nog een lange weg te gaan is voor ze helemaal tam zijn.












Geen opmerkingen:

Een reactie posten