maandag 27 mei 2013

Bezoek Ouders

Dit jaar was het al de derde keer dat onze ouders tesamen naar Californie overkwamen. Tijdens de 2 voorbije bezoeken hadden ze al heel wat mooie plaatsen aan deze kant van de plas bezocht maar toch vonden we nog volgende 2 midweek trips voor hen: San Diego en Yosemite.


Maar eerst genoten we na hun aankomst enkele dagen van hun aanwezigheid hier in Hercules. Omdat het al zeer goed weer was, spendeerden we veel tijd onder de stralende zon. Zo genoten we van een eerste (van vele) BBQ's en op zaterdag reden we richting Stinson Beach. Daar maakten we een fijne wandeling over het strand en zagen we een hondje, dat achteraf gezien ons de laatste push gaf om Woofy te bestellen.




Zondag 12 Mei was het moederdag en we vonden het dan ook fijn dat onze 2 mama's die dag hier konden doorbrengen. 's Morgenvroeg begonnen Anneleen en ik met het voorbereiden van het ontbijt bestaande uit een heerlijke fruitmand, croissants, ....






In de loop van de namiddag vertrokken de ouders dan richting San Diego waar hen een volgende verrassing aan de luchthaven stond op te wachten. Tesamen met Dirk, Bart & Nancy en Dirk & Sarah hadden we samengelegd voor een limo, die hen naar hun hotel zou brengen.




Ook in het hotel hadden we nog op iedere kamer een verrassingspakket laten bezorgen zodat ze in de loop van de komende dagen ook nog van enkele lekkernijen konden genieten.


Het komende weekend spendeerden we met z'n zessen in Hercules maar in tegenstelling tot de voorgaande jaren hadden we niet extreem veel ingepland zodat we ten volle konden genieten. Zo gingen we wandelen in Point Pinole en genoten we van een heerlijk tafelmoment in de Death Fish naar aanleiding van de verjaardag van Anneleen's mama.






Op maandagmorgen ging het dan richting Yosemite (ale toch voor de ouders). Bij het verlaten van het park enkele dagen later hadden de ouders ook het geluk om een moederbeer met 2 kleintjes te zien.

Het laatste weekend brachten we een bezoek aan de Botanical Garden in San Francisco en wandelden we nog wat in Hercules. Ook een BBQ en bezoek aan het plaatselijke Chinese restaurant stonden nog op het menu.

















Helaas was het maandagochtend wel weer het einde van hun bezoek maar we hebben enorm genoten van onze tijd tesamen en kijken alvast uit naar volgend jaar.