zondag 16 juni 2013

Welcome Woofy!!!

Tijdens het recente bezoek van onze ouders in California, brachten we 1 van de namiddagen door op Stinson Beach. Tijdens deze strandwandeling zagen we een puppy speels door het zand rennen en dat re-activeerde een gedachte die we voorheen al meermaals hadden gehad: "Zouden we ook niet een hondje in huis halen?"


In de week die volgde, zochten we heel wat info op met betrekking tot welk ras we het mooiste vonden, wat er allemaal van onderhoud nodig was,..... En tegen het einde van de zoektocht stond ons besluit vast. We waren klaar voor een puppy en het zou een bichon frise worden. Vervolgens begonnen we te zoeken naar beschikbare hondjes in de buurt.

We vonden een koppel waar er net een nieuw nest geboren was maar de hondjes waren een kruising tussen een poedel en een bichon frise. Door het feit dat dit slechts op een 10-tal mijl van ons vandaan was, legden we even later dan ook het eerste contact. Vanaf dan begon het wachten want we mochten onze puppy pas 4 weken later (toen hij 8 weken oud was) gaan ophalen.


Ondertussen werd er al vlot geshopped: een kleine ren voor in de garage, een mandje, speeltjes,....

15 Juni was het dan eindelijk zover. Om 10 uur 's ochtends stonden we als kleine kinderen voor de deur te trappelen en even later werden we omringd door 3 ontzettend schattige puppies. Omstreeks dezelfde tijd arriveerde nog een ander koppel om een hondje uit te kiezen maar daar hadden de kleine kastaars geen oog voor.


Nadat we ons nieuw gezinslid hadden uitgekozen en betaald, ging het dan richting Hercules. De eerste momenten in het nieuwe  huis waren even wennen maar al snel begon hij alle ruimtes en de tuin te verkennen. De rest van het weekend werd er vooral veel gespeeld........














..... en geslapen natuurlijk.



Tegen het einde van het weekend stond het vast, we konden niet meer zonder Woofy.

zaterdag 8 juni 2013

Benefiet concert: Genentech Gives Back 2013

Zaterdag 8 Juni vond er opnieuw het benefietconcert "Genentech Gives Back" plaats in het AT&T park. Afgelopen jaar hadden we dit event voor de eerste keer bijgewoond en zagen toen optredens van Lifehouse, Jennifer Hudson en Bruno Mars. Als jullie op bovenstaande link klikken en het filmpje bekijken, zien jullie zelfs tweemaal iemand zeer bekend (nvdr: meer bepaald op 1:19 en 1:44)

Dit jaar werd er in de weken voor het event al serieus gespeculeerd over welke optredens er dit jaar zouden zijn en een naam, die regelmatig terugkwam, was Pink.


Het eerste optreden, verzorgd door X-Factor jurylid Demi Lovato, was reeds bezig toen we binnen geraakt waren en ons eerste ronde eten en drinken hadden ingeslagen.


Aangezien we afgelopen jaar reeds een volledige tour doorheen het AT&T ballpark hadden gedaan, besloten we om dit jaar vooral te genieten van de muziek en het stralende weer. Na een tussenpauze van een half uur was het tijd voor het 2de optreden van de dag en dit was er een van de pop rock band uit de Bay Area: Train.


Toen we na deze performance op onze horloge keken, stelden we ons meteen de vraag of het event dit jaar eerder afgelopen zou zijn of dat er 4 optredens op het programma stonden. Maar 1 ding was zeker, na de volgende pauze was het absoluut tijd voor de sfeermaker van de dag. Gelukkig hadden we ons ondertussen al een weg gebaand richting het podium want we werden in het komende uur namelijk opgezweept door de muziek van Armando Christian Perez, of beter bekend als Pitbull.




En ja hoor Genentech had kosten noch moeite gespaard waardoor we dit jaar 4 gratis optredens kregen voorgeschoteld. De afsluitende act van dit jaar was weggelegd voor de Canadese rockband Nickelback.


Net zoals afgelopen jaar was ook deze editie weer meer dan geslaagd en voldaan keerden we dan ook richting Hercules terug.