zondag 31 januari 2016

Lowie 1 jaar

Door het feit dat ik een nieuw bedrijf aan het uitbouwen ben en daardoor regelmatiger naar België moet, kwam het net uit dat ik in Belgie was voor Lowie zijn 1ste verjaardag. En ook al was het zoals altijd maar een blitzbezoek, toch genoot ik met volle teugen van het bezoek aan mijn petekind.

zondag 17 januari 2016

Verkenning San Mateo

Na de verhuis en al het werk in onze nieuwe woning, kon de verkenning van onze wijk en de omgeving beginnen. Al snel werd het ons duidelijk dat we in een paradijs waren terecht gekomen en onze beslissing om te verhuizen absoluut de juiste was geweest.














Omdat onze condo vlak naast het water lag, besloten we om te gaan kayakken. Maar hoe ga je kajakken zonder de juiste tools? Het antwoord op die vraag vonden we in de lokale Big 5 Sports waar we even later buiten wandelden met 2 kajaks. De rit terug naar huis was niet meteen comfortable te noemen maar dat was zeer snel vergeten toen we eenmaal op het water zaten. En ook Woofy genoot met volle teugen van onze wateractiviteit.









woensdag 13 januari 2016

Verhuis San Mateo

Nu eenmaal de condo in San Mateo gekocht en ons huis in Hercules verkocht was, kon het aftellen naar de verhuis beginnen. Helaas hadden de vorige eigenaars in San Mateo wel gevraagd om nog enkele weken langer in de condo te blijven waardoor we uiteindelijk pas midden januari effectief konden verhuizen.


Dit gaf ons ruim de tijd om alles in te pakken en het merendeel van de meubels al uit elkaar te draaien alvorens de verhuismaatschappij zou opdagen op 13 januari. De auto werd ook volgeladen en Woofy stond erbij, en zag dat het goed was.






Een 6-tal uren nadat de verhuisploeg in Hercules opdook, waren alle spullen reeds in San Mateo uitgeladen. Dankzij een zeer efficiënt verhuisteam konden we na enig uitpakwerk dan ook 's avonds genieten van een eerste Panda Express maaltijd in ons nieuwe huis.









De volgende morgen gingen we na een bagel ontbijt aan de salontafel meteen terug aan de slag. Vandaag stond het uitpakken van dozen, uitwassen van kasten, en het vloeren van de wasruimte op het programma.








Omdat we de eerste paar dagen al serieus waren opgeschoten en we de muren van onze nieuwe stek nogal wit vonden, besloten we om dag 3 te besteden aan het schilderen van de living, eethoek, gang en logeerkamer/bureau. Vooral de hoge spits in de living vroeg wel voor wat creatief kunst- en vliegwerk maar al bij al viel het hele schilderprocess goed mee en genoten we 's avonds van een mooi herschilderd huis.