zaterdag 28 mei 2016

INC @ San Diego

Na een dik jaar gewerkt te hebben aan Qcify, werd het stilaan tijd om de waters opnieuw te testen. Daarom besloten we om de machine mee te nemen naar het International Nut Congress in San Diego. Eenmaal de auto volledig ingepakt was, begonnen we aan onze 500-mijl lange rit richting de Mexicaanse grens.


Om toch nog iet of wat "Under the radar" te werken, kozen we ervoor om geen beursstand te boeken maar om de machine op te stellen in een business suite. Al snel toverden we de hotelkamer om in een gezellige ruimte waar we de eerste avond meteen van start gingen met een receptie voor een 20-tal business friends.







Terwijl het Qcify werk stevig verder ging in het hotel, vertrokken de vrouwen op fietstocht naar Coronado Island.




Ook de 2de dag werd het harde werk door onze dames verder gezet met een bezoek aan Old Town San Diego.







's Avonds organiseerde het INC een gezellige dinner aan boord van de USS Midway. De avond werd afgesloten met een heus vuurwerk.






De laatste dag in San Diego stond nog volgeboekt met meetings. De dames genoten ondertussen van een daguitstap naar Balboa Park, het Natural History Museum, en het Air & Space Museum.










vrijdag 6 mei 2016

Relaxen in Ridge Resort

Na een zeer druk begin van het jaar, hadden we eindelijk tijd gevonden en vooral tijd gemaakt voor een 4-dagen weekend. En wat een betere manier om tot rust te komen, dan in een resort in Stateline nabij Lake Tahoe.  Volledig gepakt en gezakt kwamen we toe in The Ridge Resort.






Het weer zat ons de eerste dag niet mee, maar dat lieten we niet aan ons hart komen. Er waren voldoende binnenactiviteiten waar we ons maar al te graag instortten: racquetball, spa & sauna, en enkele spelletjes pool.







De volgende dag besloten we een bezoekje aan Reno te brengen, zeker nadat bleek dat er het Reno River Festival plaatsvond. Na een wandeling langs de rivier en de vele standjes, sloten we er de dag af met een bezoek aan enkele casino's en een heerlijke dinner.








Op dag 3 werden we wakker onder een stralende zon, en zetten we koers richting de Tahoe Rim Trail. We hadden een wandeling uitgestippeld, maar daar stak de sneeuw een stokje voor. Op een bepaald moment was het onmogelijk om het wandelpad te vinden, waardoor we "off-road" over enkele bergkammen zijn geklauterd. Wonder boven wonder kwamen we na een lange detour terug op het wandelpad uit. Het werd een prachtige sneeuwwandeling en moe en voldaan kwamen we 's avonds terug in het resort toe.








Helaas was het de volgende dag alweer tijd om terug naar San Mateo te rijden.