zaterdag 8 september 2012

Onze trouw!!!

Zoals de meesten onder jullie al wel weten, traden we onlangs in het huwelijksbootje. Na meer dan een jaar voorbereiden vanop afstand was het op 8 september eindelijk zover. Mama en papa (Annie en Nico) namen de kerkversiering voor hun rekening en op vrijdagavond trokken we dan ook richting Heppeneert om alle bloemstukken te gaan plaatsen. Ook onze ceremoniemeester Guy was aanwezig voor de laatste afspraken te maken en om mee te helpen met de versiering.


Rond 21:30 waren we klaar met het versieren van de kerk en scheidden onze wegen, allez toch voor de komende 12 uur. Anneleen ging namelijk bij haar ouders slapen terwijl Raf de laatste avond in Maaseik doorbracht.

Onze huwelijksdag begon al redelijk vroeg met afspraken bij de kapper, make-up sessie voor Anneleen en oppikken van trouwboeket en corsages voor Raf. Tegen 9 uur verzamelde de bruidssuite in Molenbeersel en hielp Anneleen's mama bij de laatste voorbereidingen en het aandoen van het trouwkleed. Omstreeks 9:30 was het dan zover: met een licht verhoogde hartslag en iet-of-wat klamme handen beldde Raf aan. Toen de deur gesloten bleef na de eerste poging, moest Raf nog een tweede en derde keer proberen alvorens de mooiste bruid ter wereld stilletjes de deur opende. Wat volgde waren zeer intense momenten en we namen ook ruim de tijd om elkaar te bekijken en te genieten van dit moment.






Iets voor 10 vertrokken we dan tesamen met fotograaf Rob en Sofie op fotosessie. Het komende uur was een race doorheen de gemeente Kinrooi met haltes op de meest onverwachte locaties. Bij het zien van de trouwfoto's naderhand konden we onze ogen niet geloven. Hieronder dan ook een selectie uit de trouwreportage:






Tegen dat we rond 11 terug in Molenbeersel toekwamen, waren ook de chauffeurs gearriveerd zodat we vrijwel meteen richting het gemeentehuis van Kinrooi vertrokken waar onze wettelijke trouw om 11:30 stond gepland. Het werd een korte maar mooie ceremonie en een kwartiertje later verlieten we als de familie Peeters-Daemen het gemeentehuis.



We keerden vervolgens terug naar Molenbeersel waar mama en papa (Leentje en Jacky) de lunch hadden verzorgd. Na heerlijke broodjes en een glaasje Cava werd het tegen 13 uur stilaan tijd om onze plaatsen in de auto's in te nemen aangezien we om half 2 verwacht werden in de kerk van Heppeneert.



De huwelijksviering werd een volgend moment van puur genieten. Alles was tot in de puntjes voorbereid en de muzikale omkadering was op en top.




Nog voor we het goed en wel beseften, was de dienst al voorbij en liepen we als geringd koppel de kerk uit. Wat volgde bij het buitenkomen was een stortbui van rijst gevolgd door het loslaten van 2 witte duiven. En ook al was hun vlucht niet heel erg lang, het feit dat ze beiden naast mekaar in een nabijstaande boom gingen zitten, zagen we als een veelbelovend voorteken voor ons getrouwd leven.



Na het in ontvangst nemen van de gelukwensen vertrokken we richting hotel Stiemerheide waar onze receptie en avondfeest zouden doorgaan. Wat volgde was een namiddag, avond en nacht van culinair genieten en blij weerzien met vrienden, familie en kennissen. De onderstaande foto's geven jullie een beeld van dit alles.




















Toen rond 4 uur 's morgens de laatste gasten vertrokken, konden we moe maar zeer voldaan en gelukkig terugkijken op de mooiste dag van ons leven. Via deze willen we dan ook nog alle aanwezigen en iedereen, die op de een of andere manier bijgedragen heeft aan deze speciale dag, van harte bedanken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten