zaterdag 16 augustus 2014

Mistige dag in Marin Headlands ter ere van 4 jaar CA

Vandaag 16 Augustus 2014 was het exact 4 jaar geleden dat we gepakt en gezakt Belgie verlieten en het avontuur in California tegemoet gingen. En het waren 4 prachtige jaren met volgende gebeurtenissen als absolute hoogtepunten: onze trouw, de huwelijksreis, de aankoop van ons huis en Woofy die ons vergezelde.


Aangezien we nog niet eerder in de Marin Headlands waren geweest, besloten we eerst wat informatie in te winnen in het bezoekerscentrum. Helaas waren slechts een beperkt aantal wandelpaden hondvriendelijk, dus de keuze was snel gemaakt. We zouden eerst wat hoogte winnen op de Miwok en Wolf Ridge Trail met zicht op de Rodeo Lagoon, om vervolgens Fort Cronkhite te bezoeken, en de dag af te sluiten op Rodeo Beach.




Onderweg kwamen we ook Battery Townsley tegen. Deze 2 gigantische betonnen bunkers herbergden ieder een 16 inch kanon met een loop van meer dan 20 meter. Beide waren in dienst van 1940-1948 tijdens de Tweede Wereld Oorlog.




Vervolgens daalden we af naar Rodeo Beach, waar Woofy de tijd van zijn leven had. Toen hij eenmaal doorhad dat we naar de auto aan het terugkeren waren, liet hij duidelijk merken dat het hem niet zinde, en hadden we wat overredingskracht nodig om hem mee te krijgen :)




Geen opmerkingen:

Een reactie posten