zondag 14 april 2013

Fietsen in Sonoma Valley

Afgelopen jaar hadden we met de ouders al een wine-tasting in Sonoma gedaan maar op zondag 14 April besloten we om Sonoma per fiets te verkennen. Aangezien slechts 1 van ons een degelijke fiets had, stopten we eerst bij Sonoma Valley Bike Tours in het centrum van Sonoma.


Na het bekijken van de routemap besloten we om voor een stevige fietstocht te gaan. We combineerden daarom meerdere routes.


De fietstocht bracht ons via de groene route onder andere langsheen de wijnhuizen Homewood, Ceja en Carneros.


Op de terugweg richting Sonoma begonnen we stilaan last te ondervinden van het heuvelachtige karakter van de streek in combinatie met de kopwind. Maar desalnietemin genoten we van onze fietstocht.



Toen we aan het wijndomein Gundlach Bundschu passeerden, voerde de blauwe route ons doorheen de wijngaarden. Bij het wijnhuis aangekomen, verorberden we ons lunchpakket en genoten van een prachtige middag in de zon.



Eenmaal we de innerlijke mens terug op kracht hadden laten komen, voelden we ons klaar om de rest van de fietstoch aan te vatten. Maar kort na terug vertrokken te zijn, viel het heuvelachtige karakter ons toch wel weer zwaar waardoor we de wijze beslissing namen om in plaats van de roze Lovall Valley route toch maar richting Sonoma centrum terug te keren.

Daar aangekomen trakteerden we onszelf op een heerlijk ijsje alvorens naar huis terug te keren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten