woensdag 24 december 2014

Kerstmis 2014: culinair genieten naar aanloop van de Canada roadtrip

Dit jaar was het eerste jaar dat we voor Woofy ook een Christmas Stocking hadden opgehangen. En naarmate Kerstavond dichterbij kwam, werd het duidelijk dat zijn geduld om cadeautjes uit te pakken alsmaar afnam.



Dit jaar zouden we op Kerst-trip naar Vancouver, Canada gaan. Maar alvorens koers te zetten naar het koude Noorden, vierden we Kerstavond in Hercules. Het werd een gezellige dag van cadeautjes uitdelen, lekker eten maken, heerlijk tafelen en genieten.


Eindelijk werd Woofy's geduld ook niet langer op de proef gesteld en was de tijd aangebroken om zijn eerste cadeautjes te geven.



Op het menu stonden onder andere heerlijke Goat Cheese Pizzettas en Mushroom Puffs, een combinatie van een heerlijk huisbereid deeg (gelijkaardig aan dat van eclairs) en een lekkere portobello champignon vulling.



En dat Woofy zijn speeltjes in de smaak vielen, werd duidelijk door het feit dat naarmate de dag vorderde hij minder en minder aan tafel kwam bedelen voor eten.


Het dessert werd een zelf gemaakte petit-beure taart.


Na al dit heerlijks werd het tijd voor een goede nachtrust want de komende twee dagen stond er een rit van 14 uren voor de boeg. Woofy's favoriete bezigheid werd, zoals onderstaande foto aantoont, heerlijk uitrusten.



Onderweg hadden we ook enkele mooie zichten op de met sneeuw bedekte Mt Shasta.



Na twee dagen rijden en weinig beweging, kreeg onze Woofy het toch wel wat moeilijk en werd hij bij de grensovergang tussen de VS en Canada wagenziek. Gelukkig hadden we van daaruit nog maar een half uurtje te gaan tot het hotel. Eenmaal in het hotel aangekomen, duurde het niet lang alvorens hij weer helemaal de oude was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten