vrijdag 6 november 2015

Lake Tahoe

Op 7 en 8 november vond er de open house voor de verkoop van ons huis in Hercules plaats en daarom besloten we het weekend in Lake Tahoe door te brengen. Nadat we ingechecked waren op vrijdagmiddag maakten we eerst een wandeling richting het meer.


Nadien ging het richting het Van Sickle State Park waar we een gezellige wandeling doorheen de sneeuw maakten. En zoals te verwachten, was dit het moment waar Woofy vooral naar had uitgekeken.




De volgende dag besloten we om terug te keren richting Echo Lakes. In het verleden hadden we hier al eens een paar uren gewandeld en omdat het ons enorm bevallen was, wilden we zeker meer tijd in dit gebied spenderen. De sneeuw zorgde voor een enorm prachtige setting waar we alle drie enorm van genoten.







Na een korte lunch bij Tamarack Lake werd het stilaan tijd om richting de auto terug te keren zodat we voor valavond terug in de bewoonde wereld waren.

Zondagmorgen stond er dan een rit naar Northstar op het programma. Tijdens het concert van de Foo Fighters eerder dit jaar kregen we een uitnodiging om de Welk Resorts Northstar Lodge te bezoeken. Dit resort is een gloednieuw time-share resort en in ruil voor een 90 minuten durende rondleiding, kregen we een gratis trip (7 overnachtingen en 2 return vluchten in de VS) cadeau.


Toen we het resort verlieten, werd het stilaan tijd om richting Hercules terug te keren. Kort na het verlaten van Northstar begon echter de eerste sneeuw naar beneden te dwarrelen en bij het oprijden van de highway werden we al snel aan de kant gezet omdat de "chain control" in effect was.





Uiteindelijk kwamen we een 4-tal uren later in Hercules aan. We konden terugkijken op een geslaagd weekend: wij helemaal ontspannen en de makelaar had een offer binnengekregen van een familie die ons huis wou kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten