maandag 6 december 2010

Trip LA: part 3

In het vorige blogbericht konden jullie reeds lezen dat er 's morgens aan het ontbijt een persoon aanwezig was waarvan we vermoedden dat hij thuishoorde in het wereldje van acteurs of artiesten. En ja hoor, ook deze morgen zat hij weer in het restaurant en gingen zijn gesprekken over Kanye West, zijn "housekeeper",... Eenmaal hij het restaurant verlaten had, besloten we om meer info in te winnen bij de waitresses maar toen zij nogal schaapachtig deden alsof ze hem niet kenden, waren we absoluut zeker dat we net in hetzelfde restaurant als de één of andere celebrity hadden ontbeten. Wie hij nu juist was, dat zal voor eeuwig een raadsel blijven.

Voor de laatste dag van onze LA-trip besloten we om richting Beverly Hills te gaan en net zoals de paparazzi bij de woonplaatsen van celebrities te passeren om zo een beter zicht te krijgen op het leven in de betere buurten. Maar alvorens we in Beverly Hills toekwamen, passeerden we eerst nog langs de Comedy Store (podium voor stand-upcomedians), The House of Blues (voor een deel eigendom van Dan Ackroyd) en de Viper Room (voor een deel eigendom van Johnny Depp).



Ook al hadden we van te voren op internet een zoektocht gedaan naar de woonsten van bekende personen toch verloren we 's morgens kostbare tijd met het ingeven van de adressen in de gps. Vaak moesten we bij aankomst op het ingegeven adres constateren dat we de woning niet vanaf de straat konden zien of dat er zelfs geen huis te vinden was. Gelukkig konden we wel enkele foto's maken van bescheiden stulpjes in de omgeving.





Even later stopten we kort bij een klein standje langs de weg om er een celebrity map te kopen. Met deze map in de hand konden we meer gericht op zoek gaan naar "celebrity cribs". Zo passeerden we als eerste langs het huis waar Michael Jackson zijn laatste adem heeft uitgeblazen (100 Carolwood Drive) maar meer als de toeganspoort kregen we niet te zien. Daarna reden we voorbij het huis van Peter Falk, die onder andere bekend is als Columbo in de gelijknamige serie.

Het volgende "kasteel" op onze route was dat van Victoria en David Beckham maar ook hier konden we slechts een foto vanop redelijk grote afstand maken.

Ook het huis van Katie Holmes en Tom Cruise stond op de agenda en aan de hoeveelheid paparazzi in de straat te zien, was op z'n minst één van de twee acteurs thuis.
Verder passeerden we ook nog langs de huizen van Madonna, Ringo Star, Halle Berry, Jennifer Aniston, Courtney Cox, Leonardo Di Caprio en Keanu Reeves.

Dat er in deze buurt geld in overvloed was, merkten we niet alleen aan de kastelen die er te vinden waren maar ook aan het type auto's die er rondreden of langs de weg geparkeerd stonden.


Even na de middag begonnen we aan onze terugrit richting Pinole na een geslaagde LA 3-daagse.

1 opmerking:

  1. Goede namiddag ( bij jullie) Dat zijn inderdaad kastelen van woningen om nog maar te zwijgen van de wagentjes die op de foto's staan. Je had juist aan Halle Barry een foto moeten vragen met handteken en die naar mij moeten sturen ( grapje natuurlijk)Maar eerlijk gezegd gezelligheid is daar ook niet veel vrees ik, overal en alle dagen die papparadzi's daar voor de deur of poort. Enfin amuseer jullie daar maar goed. Grts uit Msk.

    BeantwoordenVerwijderen