zondag 19 december 2010

Prettige Feestdagen


Best wishes for Happy Holidays and a magnificent New Year. May the Holiday Season bring only happiness and joy to you and your loved ones.
Vanuit Pinole willen we jullie allemaal een zalige (witte) Kerst wensen en we hopen dat 2011 een jaar vol mooie momenten in een goede gezondheid mag worden.

En om jullie een idee te geven van wat Kerstmis aan deze kant van de oceaan in de straten teweeg brengt, vinden jullie hier beneden alvast enkele sfeerbeelden.



3 opmerkingen:

  1. Van uit Msk sturen wij jullie ook de beste wensen voor de feestdagen en voor het nieuwe jaar hopen wij dat al jullie wensen warheid zullen worden. Maar eer het nieuwe jaar er is zullen we mekaar nog wel zien zeker. heb een goede vlucht en reis naar hier en tot dan. Grts uit het witte Msk. Thieu en Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We gaan ons zeker en vast nog zien voor nieuwjaar; alé als we tenminste kunnen landen door de sneeuw. Groetjes en tot binnekort.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lezen jullie die tekst ook met zoveel fouten erin. Hier staat iedere tekst met fouten geschreven en te pas en onpas hoofdletters.

    BeantwoordenVerwijderen