vrijdag 10 juni 2011

Problemen blog opgelost

Waarschijnlijk hebben jullie gezien dat we onlangs een aantal berichten op onze blog gepost hebben ivm het bezoek van onze ouders. Verder hebben we ook nog een pagina toegevoegd waar jullie info kunnen terug vinden over hikes die we hier in Californië ondertussen al gedaan hebben.
Blijkbaar hebben al deze aanpassingen ervoor gezorgd dat jullie een tweetal weken geen reacties meer konden posten op onze blog. Dit zou ondertussen terug opgelost moeten zijn maar moesten jullie toch nog problemen ervaren dan kunnen jullie dit laten weten door een mail te sturen naar rafpeeters(at)hotmail.com

2 opmerkingen:

  1. Raf en Anneleen,
    Onderstaande hadden wij eerder al willen posten maar bij deze nog een keertje proberen, de problemen zijn immers opgelost lezen wij.


    En het was inderdaad een onvergetelijk fijne vakantie, die ons nog steeds een zeer goed gevoel geeft als wij er aan terug denken. Maar dat goede gevoel komt natuurlijk ook door de goede gidsen die ons op de reis hebben vergezeld en in de watten gelegd. Ook onze andere reisgezellen waren aangename personen om mee op vakantie te gaan.
    Nogmaals bedankt voor het goede onthaal en de zeer mooie vakantie.

    Mama en Papa uit Maaseik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het gidsen vonden we zeer fijn en ook van de vakantie genieten we nog continue na. Nog eens heel fel bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen