maandag 28 september 2015

Las Vegas

Eind September vond er in Las Vegas de Pack Expo plaats. Deze beurs is een van de grootste op vlak van machines voor de voedingsindustrie en was een event dat ik zeker wou meepikken. Zondag rond de middag vertrokken we beiden richting SFO en na een vlucht van een goed uur kwamen we aan in het zonovergoten Las Vegas.


Een korte rit bracht ons naar ons hotel dat ideaal gelegen was: midden tussen het conferentiegebouw en de Strip. Na een verfrissende plons in het zwembad ging het richting het Samba Steakhouse in de Mirage. We genoten er van een never-ending Rodizio maaltijd. Om de avond af te ronden ging het nadien richting de Carnaval Court.


Gedurende de komende avonden spendeerden we meerdere uren op de Strip. Zo zagen we shows van de fonteinen voor de Bellagio en brachten we geruime tijd door in de Venetian.






Ook een bezoek aan het HEXX Kitchen & Bar in de Paris stond nog op het programma. En we kunnen jullie garanderen dat de margarita's voor herhaling vatbaar zijn.



1 opmerking:

  1. I have been visiting your recipe blog. The way of recipe tips looks to be easy for all readers. I would personally recommend our blog visitors to subscribe to obtain useful posts like this periodically. Particularly post on " Las Vegas" is awesome. Get in touch with us via our websites vegetarian restaurants nellore | vegetarian restaurant at salem

    BeantwoordenVerwijderen