maandag 1 augustus 2011

Bezoek vanuit België

De afgelopen weken stonden enkele korte bezoeken vanuit België op het programma. Zo logeerde Seppe enkele dagen bij ons tijdens zijn "werk"-bezoek aan de Golden State. Na hem in El Cerrito bij het BART-station opgepikt te hebben, brachten we de rest van de avond in Pinole door en stond er naar Amerikaanse traditie een BBQ op het programma. De volgende dag ging het dan, na enkele uren bijpraten, richting Napa Valley voor een tour langsheen de verschillende wijnhuizen met als afsluiter een wijnproeverij bij Markham Vineyards.


Vervolgens zetten we terug koers naar Pinole en besloten we dat het tijd was om de innerlijke mens te verzorgen door een bezoek te brengen aan Outback Steakhouse. We konden natuurlijk niet anders dan ons avondmaal te beginnen met de werelbefaamde "Bloomin' Onion". Een caloriebom van 1966 caloriën; maar soit ene mens leeft maar één keer.


's Zondags brachten we eerst nog een uitgebreid bezoek aan Best Buy om Seppe vervolgens af te zetten in San Francisco. Via deze willen we Seppe nog eens bedanken voor het fijne bezoek, de traktatie en de Belgische pralinen en Westvleteren.

Anderhalve week later was het dan tijd voor het bezoek van Bert en de family. Ook al moesten we werken tijdens hun bezoek, toch hebben we genoten van hun verblijf hier in Pinole. Aangezien ze de eerste avond van hun verblijf laat toekwamen, besloten we om de halve koe en spare ribs pas de volgende dag op de BBQ te leggen. Nadien genoten we nog van enkele frisse pintjes en rosé. Ook Bert, Ann en de kinderen willen we bedanken voor het bezoek en zeker ook voor de Annual Pass van de Nationale Parken. Jullie kampeermateriaal is ondertussen goed opgeborgen :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten