donderdag 8 mei 2014

Aankomst ouders 2014

Donderdag 8 mei in de late namiddag vertrokken we richting SFO om onze ouders te gaan oppikken voor hun 4de bezoek aan California. Ook dit jaar hadden we weer geprobeerd om een gevarieerd programma op te stellen. Alvorens daaraan te beginnen, vertrokken we eerst richting Hercules waar ze enkele dagen konden acclimatiseren. Eenmaal aangekomen werden ze opnieuw verwelkomd, maar ditmaal door Woofy die door het dolle heen was.

Omdat we vrijdag nog moesten werken, maakten de ouders die dag een wandeling in Hercules. Voor het geval ze de weg niet zouden terugvinden, ging Woofy met alle plezier met hen mee :-)

Zaterdag vertrokken we dan met z'n zevenen richting Briones Regional Park waar we een wandeling maakten onder een stralende zon. Voor de ouders was het de eerste keer in dit park dus werden er de nodige foto's gemaakt.






Toen we in de namiddag terug thuis aankwamen gingen de dames op shopping trip terwijl de mannen thuis bleven en genoten van een lekker fris pintje. Ondertussen begonnen we ook stilaan met het voorbereiden van de BBQ en het dessert dat vandaag een Limburgse rijstenvlaai zou worden.

De avond werd afgesloten met het dobbelspel De Kolonisten van Catan. En zoals jullie kunnen zien, wist Woofy dit ook te apprecieren.


Zondag was Moederdag en voor het tweede jaar op rij hadden we het geluk dat we de moeders in de watten konden leggen. We startten de dag met hen proficiat te wensen en ook Woofy droeg zijn steentje bij.



Tijdens het ontbijt ontvingen de mama's ook hun cadeautje (en eigenlijk was het ook een cadeautje voor de papa's). Meer info dan dat we het volgende weekend op verrassingsweekend zouden gaan, stond er niet op de kaart. Verdere info zou naar het einde van de week volgen.




Later op de dag vertrokken we richting Fort Baker, dat aan de noordzijde van de Golden Gate brug in Marin County gelegen is. Van daar uit wandelden we richting de pier om talrijke foto's van de wereldberoemde brug en San Francisco te maken.





Vervolgens ging de wandeling verder bergop richting het begin van de rode brug. Daar aangekomen liep idereen behalve Woofy en ik de brug op. Helaas zijn honden niet toegelaten op de Golden Gate dus brachten wij de tijd door op het Vista Point vanwaar we de heen en weer lopende toeristen op de brug in de gaten konden houden.








Omdat de ouders de komende 5 dagen op roadtrip zouden gaan, keerden we terug richting Hercules zodat ze nog tijd genoeg hadden om hun koffers te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten