zaterdag 31 mei 2014

Waar was Woofy tijdens onze New York trip?

Omdat we Woofy niet konden meenemen naar New York, zochten we via DogVacay een geschikte opvangplaats. De "dog sitter" waar we in het verleden al eens beroep op hadden gedaan, was helaas zelf op vakantie en daarom belandden we bij Lisa uit Albany, CA. Als we de reviews mochten geloven, hadden alle honden het er naar hun zin.

Zaterdagmorgen op weg naar de luchthaven zetten we Woofy af bij Lisa en meteen werd het duidelijk dat ze ontzettend goed was met dieren. Ze zorgde ervoor dat Woofy op zijn gemak de tuin kon verkennen voordat hij zou worden blootgesteld aan de drukte van de andere gasten die ze op bezoek had.


Gedurende de tijd dat we in New York waren, werden er regelmatig foto's van Woofy gepost en het was duidelijk dat hij het er naar zijn zin had.





Ook stuurde Lisa ons volgend berichtje dat ons een zeer goed gevoel gaf:
"Woofy has become a personal favorite! He is my constant companion. He seems to be having a nice time, and knows to run to me if he feels overwhelmed by too much rough play. He was very picky with his meals and would not eat his food. We gave him some chicken livers and some special limited ingredient food we have here, and he ate it all. He enjoys the park, but likes to set his own pace (way ahead of us!). I love having him!"


Toen we hem oppikten bij terugkeer in California was hij (gelukkig) blij om ons terug te zien. Wel zijn we er absoluut van overtuigd dat hij het niet erg zal vinden als we tijdens toekomstige trips hem opnieuw naar Lisa brengen.

Doordat Woofy gedurende een week met andere honden had opgetrokken, leerde hij ook zwemmen. In de week die volgde maakte hij ons dat zeer duidelijk. Of het nu hoog- of laagtij was.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten