zaterdag 24 mei 2014

NYC - Little Italy by night

Nadat we van ons verrassingsweekend waren teruggekeerd, brachten de ouders de komende 4 dagen bij ons in Hercules door. Zo stond er 1 dag een bezoek aan de Jelly Belly fabriek op het programma en verder bezochten ze ook nog San Fancisco en Sacramento. Vrijdagavond werden dan ijverig koffers ingepakt aangezien we de volgende dag met z'n zessen naar New York zouden vliegen. Ook namen de ouders alvast mentaal afscheid van Woofy.


In New York City aangekomen, werden we door een SuperShuttle van de Newark luchthaven naar ons hotel gebracht. Als hotel hadden we de Comfort Inn Manhattan Bridge gekozen omwille van de ligging en de nabijheid van 2 metrostations.


Het inchecken verliep vlot en aangezien het al vrij laat was, gingen we meteen op zoek naar een restaurantje in Little Italy, een wijk die slechts op 2 blokken van het hotel gelegen was. We belandden bij Caffe Napoli, een authentiek restaurantje waar er een gezellige Italiaanse sfeer hing.




Nadien maakten we nog een korte wandeling doorheen Little Italy en Chinatown alvorens naar het hotel terug te keren.



Onderweg zagen we ook al een eerste glimp van de Manhattan Bridge, talrijke NYPD auto's en meerdere ratten, die zich te goed deden aan de vele vuilniszakken op straat.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten